بستنی کنجدی سیاه مناسب برخی از سندرم‌های دردناک

 بستنی کنجدی سیاه مناسب برخی از سندرم‌های دردناک

بستنی کنجد سیاه

بستنی کنجدی خوشمزه است و طعم ویژه و متفاوتش مطمئناً شما را تحت تأثیر قرار می‌دهد‌ و با خواص خود می تواند تغذیه ای مناسب باشد.

دانه‌های کنجد سیاه سرشار از پروتئین، فیبر و چربی‌های سالم هستند.

کنجد سیاه غنی از کلسیم، برای داشتن استخوان‌هایی سالم‌تر مناسب است و علاوه بر کلسیم زیاد، این دانه‌ها حاوی آهن، ویتامین B۱، روی، مولیبدن، فسفر، منیزیم، سلنیوم و فیبر خوراکی هستند.

بنابراین برای بیماران مبتلا به سندرم پیش از قاعدگی مفید خواهند بود.

مواد لازم:

*۱ فنجان خامه غلیظ
*۱ فنجان شیر کامل
*۱/۲ پیمانه شکر
*۱/۴ فنجان دانه کنجد سیاه
*کمی نمک

طرز تهیه‌ بستنی کنجدی:

ابتدا در یک قابلمه متوسط، خامه غلیظ، شیر کامل و شکر را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید تا بجوشد. سپس در یک تابه خشک کنجد سیاه را روی حرارت متوسط ​​تفت دهید تا معطر شود و خامی آن گرفته شود.

حال دانه‌های کنجد سیاه را در مخلوط کن یا غذاساز خرد کنید تا پودر ریزی شود.

پودر کنجد سیاه را به همراه کمی نمک داخل مخلوط خامه داغ بزنید و بگذارید مخلوط تا دمای اتاق خنک شود.

مخلوط را در یک صافی مشبک بریزید تا تکه‌های دانه کنجد گرفته شود. در نهایت، مخلوط را داخل ظرفی بریزید و یک شب فریز کنید.

هر ۳۰ دقیقه یک بار، مخلوط را از فریزر خارج کرده و دوباره آن را به مدت ۱-۲ دقیقه بزنید تا بلور‌های یخی که ممکن است ایجاد شده باشند، جدا شوند.

این کار را تا زمانی که بستنی منجمد شود تکرار کنید.

همان طور که ذکر شد این بستنی مغذی برای سلامت بانوان مناسب است و تأمین کننده عناصر مفید در بدنشان است.

 

Nic

Related post

دیدگاهتان را بنویسید