چین بزرگ‌ترین ذخیره طلای جهان به ارزش ۸۳ میلیارد دلار را کشف کرده است

 چین بزرگ‌ترین ذخیره طلای جهان به ارزش ۸۳ میلیارد دلار را کشف کرده است

چین بزرگ‌ترین ذخیره طلای جهان به ارزش ۸۳ میلیارد دلار را کشف کرده است

زمین‌شناسان در استان هونان در مرکز چین ذخایری از طلا به ارزش تقریبی بیش از ۸۰ میلیارد دلار کشف کرده‌اند.

طبق گزارش اداره زمین‌شناسی استان هونان، زمین‌شناسان این سازمان بیش از ۴۰ رگه طلا را شناسایی کرده‌اند که ذخایری در حدود ۳۰۰ تن طلا را در خود جای داده‌اند. این ذخایر در عمق ۲۰۰ متری زیر میدان طلای وانگو در شهرستان پینگشیانگ کشف شده است. آن‌ها تخمین می‌زنند که ذخایر بیشتری در عمق ۳ هزار متری وجود دارد که مجموعا به هزار تن می‌رسد. در صورت صحت این تخمین، ارزش این دخایر می‌تواند ۸۳ میلیارد دلار باشد.

چن رولین، کارشناس اکتشاف معدن در اداره زمین‌شناسی در گفتگو با خبرگزاری شین‌هوا گفت بسیاری از مغزه‌های سنگی حفاری‌شده حاکی از وجود طلای قابل‌توجهی بودند.

صرفاً وجود ذخایر طلا به این معنا نیست که استخراج آن آسان خواهد بود. به دلیل عوامل اقتصادی و زمین‌شناسی مختلف، فقط ده درصد از ذخایر طلای زمین قابل استخراج و بهره‌برداری هستند. از سوی دیگر، چین دانش فنی و تجربه لازم برای انجام این کار را دارد.

چین درحال‌حاضر از بزرگ‌ترین تولیدکننده ‌های طلا است و پس از روسیه و استرالیا در رتبه سوم قرار دارد. در واقع، بیشتر طلاهای استخراج‌شده در جهان (به حجم مکعبی با ابعاد ۲۳ در ۲۳ متر) از این سه کشور به دست آمده است.

از دلایل اصلی وجود طلا فراوان در چین زمین‌شناسی خاص آن است. این سرزمین وسیع در تقاطع چندین صفحه تکتونیکی قرار دارد که موجب فعالیت زمین‌شناسی قابل‌توجهی می‌شود. فعالیت‌های زمین‌شناسی شرایط موردنیاز برای ایجاد ذخایر طلا را ایجاد می‌کنند. سیستم‌های هیدروترمال که در آن مایعات حاوی طلا جمع شده و در رگه‌ها تجمع پیدا می‌کنند، از این فعالیت‌ها هستند.

 

علاوه بر ذخایر داخلی، چین عملیات استخراج طلا را در بخش‌هایی از آفریقا نیز در دست دارد. آفریقا نیز به دلیل زمین‌شناسی خاصی که دارد، دارای ذخایر طلای زیادی است.

طلا فلزی ارزشمند است که علاوه بر استفاده در جواهرات، تزئینات لوکس و سیستم‌های مالی، به عنوان ماده‌ای حیاتی در ساخت کامپیوترها، تجهیزات ارتباطی، فضاپیماها، موتورهای جت و سایر تجهیزات فنی به کار می‌رود.

گمانه‌زنی‌ها حاکی از آن است که چین اخیراً مقادیری طلا خریداری کرده و پروژه‌های معدنی خود را گسترش داده است تا برای مقابله با بی‌ثباتی جهانی آماده شود و وابستگی‌اش به دلار آمریکا را کاهش دهد. ممکن است این ایده عجیب به‌نظر برسد، اما بسیاری از تنش‌های ژئوپلیتیکی و دینامیک‌های اقتصادی بزرگ در دنیای مدرن تحت‌تأثیر زمین‌شناسی سیاره ما قرار دارند و نحوه مدیریت منابع، نقش تعیین‌کننده‌ای در شکل‌گیری این مسائل دارد.

Nic

Related post

دیدگاهتان را بنویسید