این خاموشی‌ها هزینه‌های سنگینی به مردم وارد می‌کند

 این خاموشی‌ها هزینه‌های سنگینی به مردم وارد می‌کند

خاموشیهای اخیر

رئیس کمیسیون انرژی مجلس دوازدهم گفت که با اجرای سیاست خاموشی ها و قطعی برق خانگی به مردم هزینه سنگینی تحمیل می شود.

موسی احمدی، رییس کمیسیون انرژی مجلس دوازدهم در گفت و گو با «اطلاعات آنلاین» با اشاره به اجرای برنامه خاموشی ها و قطعی برق خانگی اظهار داشت: متاسفانه میزان مصرف برق در ایران با مقداری که تولید می شود، فاصله زیادی دارد که باید تحت هر شرایطی این نقیصه برطرف شود. در غیر این صورت همچنان با کمبود برق و البته انرژی های دیگر روبرو خواهیم شد. اینکه آمار ۱۲ هزار مگاوات کمبود برق ثبت شده است، نشان از جدی بودن مشکل دارد و به همین دلیل باید به هر طریق ممکن، بهینه سازی مصرف را به عنوان یک اصل جدی بگیریم. البته کمیسیون انرژی مجلس به موضوع قطع برق ورود کرده است تا این مشکل در کمترین زمان رفع شود. به هرحال قطعی برق و تبعات زیست‌ محیطی مازوت ‌سوزی در نیروگاه ‌ها هزینه های گزافی را به مردم و بخش تولید تحمیل کرده است.

او با تاکید بر این نکته که قطعی برق در فصل پاییز مسبوق به سابقه نیست یا به ندرت روی داده است، گفت: این شرایط سخت به دلیل عملکرد بسیار ضعیف و غیرکارشناسی دستگاه‌های مرتبط با انرژی در بخش های دولتی و غیر دولتی است. متاسفانه در این سال ها به قدری بی برنامه و بد عمل شده است که با وجود پتانسیل بالای منابع در ایران، متاسفانه در راه اندازی نیروگاه ناکام مانده ایم و حتی کار به جایی رسیده است که دیگر از مجوز و ارائه تسهیلات برای راه اندازی نیروگاه هم هیچ خبری نیست. واقعا این شرایط جای تاسف، تامل و البته تعجب دارد.

این خاموشی‌ها هزینه‌های سنگینی به مردم وارد می‌کند

وی در واکنش به سیاست دولت چهاردهم در مواجهه با ناترازی برق گفت: دولت برای مدیریت این شرایط – که به مردم زحمت تحمیل می کند- در راستای کمتر کردن آلودگی‌های زیست‌ محیطی و جلوگیری از ضررهای دیگر با ابلاغی رسمی به نیروگاه‌های اراک، کرج و اصفهان، مصرف مازوت را ممنوع کرد و توصیه اش چیزی جز این نبود که با خاموشی مقطعی برق در روند حل مساله کمک کند. البته این برنامه می تواند در کمرنگ شدن بیماری‌های ناشی از آلودگی هوا هم سهم قابل توجهی داشته باشد.

احمدی تصریح کرد: ناترازی برق و همچنین ناترازی در بخش های دیگر انرژی در حالی است که مشکل و کاستی در برق، گاز، بهداشت و سلامت، حمل و نقل، فرهنگ، آموزش و …متاسفانه به طور کاملا پررنگی خودنمایی کرده و جامعه را با انبوهی از گرفتاری ها مواجه کرده است. در واقع قفل شدن چرخ های اقتصادی موانع بلندی را پیش روی ما قرار داده است.

Nic

Related post

دیدگاهتان را بنویسید