خط آهن ایران به اروپا متصل میشود
در پروژه «نیم قرن با اقتصاد ایران» تلاش بر این است تا از قبل اخبار و گزارش های اقتصادی به تصویر روشنی از وضعیت اقتصادی ایران دست پیدا کنیم.
نگاه روندی این مزیت را دارد که تاثیر اقتصاد بر سایر موضوعات جامعه ایرانی و تاثیر گرفتن اقتصاد از آنها را بتوانیم در یک مجموعه تجزیه و تحلیل کنیم و همچنین پاسخ به چراهای وضعیت کنونی اقتصادی داشته باشیم. اکنونِ اقتصاد ما محصول تلاش ها و تصمیم گیری ها در دهه های گذشته است. امسال در این پروژه سال های ۱۳۹۴،۱۳۸۴،۱۳۷۴،۱۳۶۴،۱۳۵۴ از هر دهه انتخاب شده است.
هشتم آبان ۱۳۵۴؛ خط آهن ایران به اروپا متصل می شود
مشکل ترافیک جادههای ترانزیتی ترکیه مورد بررسی قرار خواهد گرفت و برای انجام بررسیهای لازم در زمینه یافتن رفع سنگینی آمد و رفت وسایط نقلیه جادههای ترانزیتی این کشور و دستیابی به راهحلهای عملی جلسهای در آنکارا با شرکت نمایندگان کشورهای عضو سنتو تشکیل خواهد شد.
افزایش قدرت کشش راهآهن ترکیه در مسیر خط آهن ایران – اروپا نیز یکی از موارد مورد بحث در اجلاس فوق بود و پس از بررسی و تبادلنظر تصمیم گرفته شد کارشناسان دولت ترکیه برای احداث خط آهنی از کنار دریاچه وان در شرق ترکیه که خط آهن اروپا را به خط آهن ایران پیوند خواهد داد گفتوگوهای خود را با کارشناسان ایرانی همچنان ادامه دهند.
عملیات ساختمانی در خارج از محدوده شهرهای شمال ممنوع شد
هر نوع عملیات ساختمانی و امور عمرانی و تفکیک اراضی کشاورزی در خارج از محدوده شهرهای مازندران و گیلان بدون اجازه و موافقت «شوراهای هماهنگی عمران و شوسه شمال» که در چالوس تشکیل و آغاز به کار کرده ممنوع میباشد.
صاحبان اراضی خارج از محدوده شهرهای شمال از این پس باید طرحهای خود را برای خانهسازی – شهرکسازی و مجتمعهای صنعتی – جادهسازی طرحهای توریستی به این شورا تسلیم کنند، تا شورا براساس طرح کلی که برای زیبایی و عمران این منطقه تهیه کرده آن را بررسی و در صورت احتیاج اصلاح و اجازه دهد.
هشتم آبان ۱۳۶۴؛ اسامی برندگان شورلت اعلام شد
اسامی ۴۰۰۰ نفر برندگان بیوک و شورلت تعیین و برای چاپ در روزنامهها آماده شد.
صبح امروز اسامی برندگان اتومبیلهای بیوک و شورلت ازسوی کارخانه پارسخودرو در اختیار روزنامهها قرار گرفت.
نوع شورلت و بیوک در روز تحویل برای برندگان مشخص خواهد شد و چگونگی دریافت مابهالتفاوت بر مبنای درخواست متقاضی و نوع اتومبیل خواهد بود.
هشتم آبان ۱۳۷۴؛ شل: ایران از شرکای مهم کنسرسیومهای نفتی جهان است
شرکت چند ملیتی نفت «شل» در گزارشی از تحولات بازار جهانی نفت در سال ۱۹۹۴ جمهوری اسلامی ایران را در کنار چین، جمهوریهای مستقل شوروی سابق و ونزوئلا در زمره مهمترین شرکای شرکتهای نفتی جهان برشمرد.
هشتم آبان ۱۳۸۴؛ رکود اقتصادی دیده نمیشود
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی در اولین مصاحبه خود در پاسخ به سوال دنیای اقتصاد مبنیبر احساس رکود در اقتصاد کشور و نگرانی فعالان این حوزه گفت: در حال حاضر هیچ رکودی در عرصه اقتصادی کشور نداریم و این احساس نگرانی بیشر جنبه روانی دارد تا اقتصادی.
دکتر فرهاد رهبر با اشاره به گزارش شبکه خبری بیبیسی افزود: این هم یکی از عوامل روانی نگرانکننده فعالان اقتصادی است؛ درحالیکه رکود در ادبیات اقتصادی به معنای کاهش رشد اقتصادی است و حال آنکه شاخصهای موجود چنین نشان نمیدهد، برعکس اگر به آمار و ارقامی که ازسوی منابع ایرانی و جهانی اعلام میشود دقت کنید، خواهید دید که تمام آنها حاکی از رشد اقتصاد کشور است.