خداحافظی با سکته قلبی در میانسالان و بزرگسالان | رگ های بسته شده قلب را در خانه با این معجون آنژیو کنید
در صورت انسداد عروق، پزشک متخصص بسته به میزان درصد گرفتگی، روش درمان را انتخاب میکند. روشهای درمان انسداد عروق قلبی، درمانهای متفاوت دارویی، آنژیوپلاستی (Angioplasty) و جراحیهای مختلف قلبی را شامل میشود.
در صورت انسداد عروق، پزشک متخصص بسته به میزان درصد گرفتگی، روش درمان را انتخاب میکند.
روشهای درمان انسداد عروق قلبی، درمانهای متفاوت دارویی، آنژیوپلاستی (Angioplasty) و جراحیهای مختلف قلبی را شامل میشود.
اگر میزان گرفتگی عروق فرد کم باشد، با دارو ممکن است معالجه شود؛ این روش را درمان دارویی میگوییم. در این مورد گاهی درمان گرفتگی رگ قلب با طب سنتی و داروهای گیاهی نیز امکانپذیر است. نسخه معمول برای درمان گرفتگی عروق با طب سنتی، معجون سیر و لیمو ترش است.
یکی از متداولترین داروهایی که برای درمان سنتی گرفتگی رگ قلب توصیه میشود، معجون سیر و لیمو ترش است. برای تهیه این معجون، ۳۰ حبه سیر را پوست بگیرید و با ۵ عدد لیمو ترش در همزن میکس کنید. بعد از اینکه تمام مواد در داخل همزن با هم مخلوط شدند، مخلوط را در یک لیتر آب بجوشانید. بعد از خنک شدن مخلوط سیر و لیمو ترش، آن را در داخل شیشهای در یخچال قرار دهید.
هر روز نصف استکان از این محلول را مصرف کنید. زمان مصرف آن تقریباً به اختیار بیمار است. میتوانید آن را قبل یا بعد از غذا مصرف کنید. به طور مداوم باید به مدت سه هفته این معجون را استفاده کنید تا نتیجه آن را ببینید. بعد از مصرف این معجون احساس شادابی خواهید کرد و انسداد رگهای شما نیز از بین خواهد رفت.
کاهش گرفتگیهای عروق سراسر بدن، کاهش خطر بروز بیماریهای قلبی، کاهش کلسترول خون، بهبود علائم بیماری کبد چرب و بهبود علائم فشار خون از جمله فواید معجون سیر و لیمو است.
فواید مصرف معجون سیر و لیمو برای قلب نشان میدهد که مصرف آن تا حد زیادی از بروز بیماریهای قلبی و سکته جلوگیری میکند. کلسترول خون، فشار خون و گرفتگی رگهای خونی از دلایل مهم سکتههای ناگهانی هستند. مصرف این معجون باعث میشود تا احتمال ابتلا به مشکلات قلبی عروقی تا حد زیادی کاهش پیدا کند یا اگر در شروع ابتلا به این بیماریها هستید، هرچه سریعتر مشکلات رفع شود. البته نوشیدن این معجون برای همه کار راحتی نیست و به شما حق میدهیم که از طعم و بوی آن استقبال زیادی نکنید. شما میتوانید دمنوش مناسب قلب را بهجای این معجون درست کنید و قلب سالمتری داشته باشید.
عوارض مصرف معجون سیر و لیمو
همه قبول دارند ماهی غذای سلامتی است، اما افرادی به مصرف گوشت ماهی آلرژی دارند. این مسئله نشان میدهد که نمیتوان یک نسخه واحد برای همه پیچید. معجونی که ممکن است حال شما را خوب کند، شاید عوارضی برای بغلدستی شما داشته باشد. بههمین دلیل بهتر است در کنار فواید مصرف معجون سیر و لیمو، از عوارض مصرف معجون سیر و لیمو غافل نشوید. افرادی که علائم زیر را دارند، باید در مصرف این معجون احتیاط کنند.
– تشدید مشکلات معده و گوارش
– کاهش فشار خون شدید و سرگیجه
– افزایش قند در بیماران دیابتی
یک بار دیگر به مثال ماهی که در بالا گفتیم دقت کنید. ماهی برای سلامتی خوب است، اما اگر فردی هر روز ماهی بخورد چه اتفاقی میافتد؟ مصرف بیرویه هر چیزی بدن را نسبت به مصرف آن ماده غذایی حساس میکند. معجون سیر و لیمو هم همین است. اگر شما نیز طولانی و بدون حساب و کتاب این معجون را استفاده کنید، ممکن است ضربات زیادی به عروق خونی خود بزنید. به همین دلیل به طریقه مصرف معجون سیر و لیمو دقت زیادی کنید. اگر شما به یکی از عوارض بالا دچار هستید، بهتر است حواستان به مصرف این معجون باشد و جایگزینهای بهتری برای آن پیدا کنید.
طرز تهیه معجون سیر و لیمو
هر وقت سال که به بازار بروید، سیر و لیمو پیدا میشود. هرچند سیر تازه یا لیموهای سبز و معطر در فصلهای خاصی از سال به بازار میآیند، اما سیر خشک یا لیموهای دیگر پیدا میشود. خوبی این معجون مواد لازم محدود آن است. شما نیاز به ترکیب چندین ماده ندارید. ترکیب همین دو ماده برای خواص شگفتانگیز این معجون کفایت میکند.
مواد زیر برای تهیه معجون سیر و لیمو لازم است:
– لیمو: ۵ عدد
– حبه سیر: ۳۰ عدد
– آب: ۱ لیتر
طرز تهیه معجون سیر و لیمو آسان است و شما در یکچشم بههم زدن برای چند هفته خود معجون درست میکنید. ابتدا باید لیموها را از وسط نصف کنید. سپس هستههای آنها با دقت خارج کند. حواستان باشد هستهای در لیموها جا نگذارید وگرنه باید مزه این هستههای تلخ را در این معجون تحمل کنید. بعد از اینکه هستهها را جدا کردید، به سراغ پوست گرفتن سیرها بروید. اگر سیر را از قبل در آب بخیسانید، پوست آن راحتتر جدا میشود. حالا باید لیموها و سیرها را در مخلوطکن بریزید.
این ترکیب را درون یک قابلمه بریزید و یک لیتر آن را به آن اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید و منتظر جوشیدن آن بمانید. فقط حواستان باشد که بلافاصله بعد از جوشیدن، زیر گاز را خاموش کنید. این معجون نباید زیاد جوشیده شود. این کار طعم و خواص آن را تغییر میدهد. در نهایت مخلوط را از صافی رد کنید و درون بطری در یخچال نگهداری کنید.
روش مصرف معجون سیر و لیمو
معجون سیر و لیمو را میتوان قبل یا بعد از وعدههای غذایی مصرف کرد. طریقه مصرف آن بستگی به وضعیت جسمانی شما دارد. اگر بدن سالمی دارید و متوجه مشکل جدی در بدن خود نشدهاید، بهتر است روزی ۲ بار و به مدت ۳ هفته قبل از وعدههای غذایی ناهار و شام نصف استکان معجون بنوشید. از طرف دیگر، اگر با معده خالی خوردن این معجون سختتان میشود، این کار را بعد از اتمام هر وعده انجام دهید. شما باید برای ۳ هفته این برنامه روزانه را داشته باشید. بعد از آن یک هفته به خودتان استراحت دهید و دوباره این برنامه ۳ هفتهای را شروع کنید. این ۶ هفته مصرف معجون برای یک سال شما کافی است.