شیوه استفاده از هوش مصنوعی گوگل برای ساخت تصاویر تازه

 شیوه استفاده از هوش مصنوعی گوگل برای ساخت تصاویر تازه

شیوه استفاده از هوش مصنوعی گوگل برای ساخت تصاویر تازه

حالا با استفاده از گوگل بارد می‌توانید با دستورات متنی، عکس‌های دلخواه خود را به‌صورت رایگان بسازید.

گوگل بالأخره چند روز پیش ویژگی ایجاد تصویر را به چت‌بات هوش مصنوعی خود یعنی بارد افزود؛ به لطف این ویژگی که از مدل به‌روزشده‌ی Imagen 2 بهره می‌برد، بارد می‌تواند با دریافت توضیحات متنی کاربران، تصاویر خلاقانه‌ای ایجاد کند.
تصویرهای ایجادشده توسط بارد، حامل واترمارک‌های SynthID هستند تا امکان تشخیص آن‌ها از تصاویر اورجینال ممکن باشد؛ همچنین غول موتور جست‌وجو برای پیشگیری از تولید تصاویر نامناسب، محدودیت‌هایی در نظر گرفته است. از جمله‌ی این محدودیت‌ها، خودداری شدید بارد از ایجاد تصاویر برای دستورهایی که دارای نام اشخاص هستند، محسوب می‌شود.

تولید تصویر به وسیله‌ی بارد درحال‌حاضر رایگان است و گوگل به‌طور رسمی محدودیتی برای تعداد مرتبه‌ی استفاده از آن اعلام نکرده؛ اما طبق بررسی‌های زومیت، به نظر می‌رسد بعد از حدود ۱۰۰ تصویر، بارد از ایجاد تصاویر جدید خودداری می‌کند.
چگونه با استفاده از بارد تصویر ایجاد کنیم؟‌

ویژگی تولید تصاویر گوگل بارد درحال‌حاضر تنها به زبان انگلیسی و در بیشتر کشورها به‌جز کشورهای منطقه‌ی اقتصادی اروپا، سوئیس و بریتانیا در دسترس قرار دارد. بررسی‌های زومیت با استفاده از تغییر موقعیت به ایالات متحده به‌وسیله‌ی ابزار تغییر آی‌پی صورت گرفته است.

۱. صفحه‌ گوگل بارد را در مروگر دلخواه باز کنید.

۲. دستور متنی‌ای که قصد ساختنش را دارید، با جزئیات وارد کنید. استفاده از زبان توصیفی و با آزمون‌وخطا با حالت‌های مختلفی چون realistic یا واقعی، painting یا نقاشی، cartoon یا کارتونی، توصیه می‌شود. نمونه‌ی دستور می‌تواند به‌صورت زیر باشد:

۳. برای بزرگ کردن تصویر، روی آن کلیک کنید. برای ساخت نمونه‌های بیشتر، می‌توانید روی Generate more کلیک کنید؛ اما به خاطر داشته باشید که پس از چند بار کلیک روی این گزینه، بارد از شما می‌خواهد تا برای ایجاد تصاویر بیشتر، دستور متنی تازه‌ای وارد کنید.

۴. اگر از تصاویر ایجادشده رضایت دارید، می‌توانید با کلیک روی دکمه‌ی Download، تصویر مورد نظر را در ابعاد کامل آن، که در حدود ۱۵۳۶ در ۱۵۳۶ پیکسل است، دریافت کنید.

نکته‌ی جالب‌توجه این است که طبق بررسی‌های ما، بارد در فهم دستورات و پیروی از آن‌ها، همیشه به خوبی دیگر رقبای خود مانند ابزار Image Creator چت‌بات کوپایلت از مایکروسافت که از مدل DALL-E3 بهره می‌برد، عمل نمی‌کند.

برای مثال، وقتی از بارد خواستیم که تصویری از برج میلاد در تهران برای ما ایجاد کند، تصاویری از برج آزادی تحویل داد؛ اما ابزار ایجاد تصویر کوپایلت مایکروسافت هیچ مشکلی در فهم درخواست و ایجاد تصاویر مرتبط با آن نداشت.

Nic

Related post

دیدگاهتان را بنویسید