طرز تهیه کیک سیب عسل دارچین؛ خوش‌عطر و لذیذ

 طرز تهیه کیک سیب عسل دارچین؛ خوش‌عطر و لذیذ

کیک سیب عسل دارچین

یکی از زیبایی‌های فصل پاییز، این است که عطر سیب و دارچین در خانه‌تان بپیچد. در این مطلب از سری مطالب آموزش آشپزی تصویری دیجی‌کالا مگ قصد داریم طرز تهیه‌ی کیک سیب و دارچین را به شما آموزش دهیم که بدون شکر و با عسل درست شده است. کیک سیب عسل دارچین می‌تواند یک صبحانه یا میان‌وعده‌ی بسیار خوشمزه در کنار چای گرم باشد.
مواد لازم
مواد مقدار
آرد شیرینی‌پزی دو پیمانه
بیکینگ پودر دو قاشق چای‌خوری
دارچین یک قاشق چای‌خوری
کره ۱۰۰ گرم
عسل (یا شکر) دو سوم پیمانه( یک پیمانه)
تخم‌مرغ چهار عدد
وانیل نصف قاشق چای‌خوری
ماست همزده نصف پیمانه
روغن مایع یک چهارم پیمانه
سیب سه عدد
خرید مواد لازم از دیجی‌کالا
طرز تهیه کیک سیب عسل دارچینی

۱.

در ایتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید تا گرم شود.

۲.

مواد خشک شامل آرد، بیکینگ پودر و دارچین را باهم مخلوط کرده و کنار بگذارید.

۳.

کره هم دمای محیط را با همزن بزنید تا سبک شود. عسل را به کره اضافه کرده و دو الی سه دقیقه هم بزنید تا کاملا یک‌دست شوند (اگر از شکر استفاده کردید همان ابتدا با کره مخلوط کنید). تخم‌مرغ‌ها را تک به تک به همراه وانیل به مخلوط کره و عسل اضافه کنید و هر کدام را یک دقیقه هم بزنید تا کاملا یک‌دست شود. ماست هم دمای محیط و روغن زیتون بدون بو یا هر روغنی که دوست داشتید را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.

۴.
مواد خشک را در سه مرحله روی مایع کیک الک کرده و در حد مخلوط شدن به صورت دورانی هم بزنید.

۵.

پوست سیب‌ها را بگیرید و هسته‌ آن‌ها را جدا کنید و با رنده‌ی ورقه کن یا با چاقو خیلی نازک برش دهید.

۶.
کف قالب ۲۵ در ۲۸ را ورقه روغنی قرار دهید و نصف مایع کیک را روی آن بریزید و روی آن را صاف کنید. سپس سیب‌ها را روی هم روی مایع کیک بچینید. کمی پودر دارچین هم روی سیب‌ها بریزید. مابقی مایع کیک را بریزید و روی آن را صاف کنید. روی آن یک لایه سیب بچینید و روی آن دارچین بپاشید و کیک را در طبقه وسط فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه بپزید. کیک را بعد از خنک شدن برش بزنید.

 

Nic

Related post

دیدگاهتان را بنویسید