نروژ فیس‌بوک را روزانه جریمه می‌کند

 نروژ فیس‌بوک را روزانه جریمه می‌کند

نروژفیسبوک را جریمه کرد

رگولاتور حفاظت از حریم خصوصی نروژ اعلام کرد متا پلتفرمز (مالک فیس بوک) به دلیل نقض حریم خصوصی از ۱۴ آگوست ۲۰۲۳ میلادی به ازای هر روز باید یک میلیون کرون (۹۸ هزار و ۵۰۰ دلار) جریمه بپردازد.

سازمان Datatilsynet ، رگولاتور حریم خصوصی این کشور در ۱۷ جولای اعلام کرد در صورتیکه شرکت آمریکایی نقض‌های حریم خصوصی شناسایی شده را برطرف نکند با جریمه روبرو خواهد شد.

مقامات حفاظت از داده‌های نروژ روز گذشته به رویترز گفتند که مالک فیس‌بوک متا پلتفرم (META.O) به دلیل نقض حریم خصوصی از ۱۴ آگوست، روزانه ۱ میلیون کرون (۹۸۵۰۰ دلار) جریمه خواهد شد، تصمیمی که می‌تواند پیامدهای گسترده‌تری در اروپا داشته باشد.

Datatilsynet گفته است که متا نمی تواند داده های کاربران را در نروژ جمع آوری کند، مانند مکان های فیزیکی کاربران، و از آن برای هدف‌های متفاوت استفاده کند.

«توبیاس جودین»، رئیس بخش بین المللی Datatilsynet، در این خصوص عنوان کرد: از دوشنبه هفته آینده، جریمه روزانه ۱ میلیون کرون اعمال می شود.

این جریمه تا ۳ نوامبر ادامه خواهد داشت. Datatilsynet می تواند با ارجاع تصمیم خود به هیئت حفاظت از داده های اروپا که در صورت موافقت با تصمیم تنظیم کننده نروژی، این اختیار را دارد، آن را دائمی کند. این امر همچنین می تواند دامنه سرزمینی این تصمیم را به بقیه اروپا گسترش دهد.

متا هفته گذشته گفت که قصد دارد از کاربران اتحادیه اروپا قبل از اینکه به کسب و کارها اجازه دهد تبلیغات را بر اساس آنچه در سرویس‌هایش مانند فیس‌بوک و اینستاگرام مشاهده می‌کنند، هدف قرار دهند، رضایت آنها را بخواهد. اما جودین گفت این قدم کافی نیست. متا باید فوراً پردازش اطلاعات شخصی را متوقف می‌کرد و تا زمانی که مکانیسم رضایت راه اندازی می‌شد.

جودین افزود: طبق گفته متا، اجرای این امر در اولین فرصت چند ماه طول خواهد کشید و ما نمی دانیم مکانیسم رضایت چگونه خواهد بود و در این میان، حقوق مردم هر روز زیر پا گذاشته می شود.

متا گفت که این تغییر برای رسیدگی به الزامات نظارتی در منطقه ایجاد شده است و از دستور کمیسر حفاظت از داده های ایرلند، تنظیم کننده اصلی اتحادیه اروپا متا در ژانویه برای ارزیابی مجدد مبنای قانونی در مورد نحوه هدف قرار دادن تبلیغات ناشی می شود. نروژ عضو اتحادیه اروپا نیست اما بخشی از بازار واحد اروپا است

Nic

Related post

دیدگاهتان را بنویسید