رابطه جالب بی‌خوابی با تغذیه شما که چیزی درباره آن نمی‌دانید

 رابطه جالب بی‌خوابی با تغذیه شما که چیزی درباره آن نمی‌دانید

رابطه جالب بی‌خوابی با تغذیه شما که چیزی درباره آن نمی‌دانید

گاهی اوقات ممکن است پس از بیدار شدن از خواب بی قراری کنیم یا دچار درد عضلانی باشیم، تغذیه و رژیم غذایی نامناسب از عاملان اصلی بی خوابی و بد خواب شدن افراد است.

آیا زمانی که بیدار می شوید، احساس سستی می کنید؟ انگار که اصلاً نخوابیده بودید. پس حتما اشکال از رژیم غذایی شماست. گاهی اوقات خواب شبانه ما به گونه ای است که بعد از بیداری احساس خستگی و بی قراری بیشتری می کنیم. پس اگر این دفعه هر کدام از این علایم زیر را داشتید، احتمالاً رژیم غذایی شما باعث شده است تا خوابتان به هم بریزد.

علائمی که ارتباط تغذیه و بی خوابی را نشان می دهد
۱. احساس خستگی می کنید

احساس خستگی ممکن است نتیجه چیزهای زیادی باشد. اگر با احساس خستگی از خواب بیدار می شوید احتمالاً بدن شما در پروسه گوارش هنگام خواب دچار چالش هایی بوده است؛ مخصوصاً ممکن است غذاهایی مصرف کرده باشید که باعث ایجاد رفلاکس اسید معده و سوزش آن شده باشد. مثلاً پیتزا پپرونی یکی از مواد غذایی است که رفلاکس زیادی از اسید معده را ایجاد می کند که علت آن هم اسیدی بودن سس گوجه فرنگی است. سوزش معده یا رفلاکس اسید خواب عمیق را به هم می ریزد و باعث ایجاد احساس خستگی هنگام بیداری خواهد شد.
۲. بیدار شدن در نیمه شب

کسانی که الکل مصرف می کنند، تقریباً ۴ تا ۵ ساعت طول می کشد که الکل از بدنشان خارج شود و در نتیجه بدن باید خودش را با این موقعیت تنظیم کند. اگر این فرایند هنگام خواب اتفاق بیفتد، آن را به هم می ریزد. پس باید هر چه سریع تر این عادت را ترک کنید.
۳. درد عضلانی

اگر به اندازه کافی آب مصرف نمی کنید، احتمالاً بدن شما کم آب و دهیدراته شده و انقباض عضلات اتفاق افتاده است؛ مخصوصاً زمانی که خواب هستید. نوشیدن الکل در اواخر شب باعث کم آبی بدن می شود و بنابراین بسیار مهم است که در طول روز آب بنوشید.
۴. به خواب نرفتن

احتمالاً دلیل این مسئله مصرف کافئین است. قهوه و چای جزء میان وعده هایی هستند که به شدت سطح کافئین بالایی دارند و خواب شما را به هم می ریزند. کافئین یک محرک است که سیستم عصبی مرکزی شما را برای بیدار ماندن هوشیار نگه می دارد و سعی می کند که با خستگی مبارزه کند. اگر هم بدن شما خسته نباشد، خوابیدن برایش سخت خواهد شد.
۵. دستشویی رفتن هنگام خواب

اگر بدن شما دهیدراته و کم آب باشد و مدام قبل از خواب آب بنوشید، احتمالاً هنگام خواب یکسره باید به دستشویی بروید. پیش از این در بخش سلامت نمناک خواندید که اگر می خواهید از کم آبی بدن جلوگیری کنید، باید این را بدانید که مصرف آب قبل از خواب هیچ کمکی به شما نخواهد کرد و سعی کنید آب بدن خود را در طول روز تامین کنید.
۶. احساس سستی

اگر بدن شما چرخه خواب را به طور کامل طی نکرده باشد، احتمالاً صبح ها احساس سستی خواهید داشت. سوزش معده و رفلاکس اسید معده عامل این مشکلات است و دقیقاً شبیه به زمانی عمل می کند که مشکلات گوارشی را در بدن شما تشدید می کند. اگر جزء افرادی هستید که معمولا میان وعده های سنگین مصرف می کنند یا شام خود را دیر وقت می خورند، پس احتمالاً دچار این مشکل خواهید شد زیرا بدن شما برای گوارش دچار سختی می شود و نمی تواند وعده غذایی آخر شب را به خوبی هضم کند و در نتیجه خواب شبانه تان را به هم می ریزد.

Nic

Related post

دیدگاهتان را بنویسید