طرز تهیه فاهیتای گوشت؛ غذای لذیذ مکزیکی

 طرز تهیه فاهیتای گوشت؛ غذای لذیذ مکزیکی

فاهیتای گوشت

فاهیتای گوشت یک غذای مکزیکی بوده که طعم بسیار لذیذی دارد و طرز تهیه‌ی آن بسیار راحت و سریع است.
مواد لازم
مواد مقدار
گوشت راسته‌ی گوسفندی ۳۵۰ گرم
سس ووستشایر دو قاشق چای‌خوری
ادویه‌ی فاهیتا دو قاشق غذاخوری
روغن زیتون سه قاشق غذاخوری
فلفل دلمه‌ای سه عدد
پیاز یک عدد
سیر دو عدد
نمک به مقدار لازم

مناسب: ۳ نفر

زمان پخت: ۲۰ دقیقه

طرز تهیه فاهیتای گوشت

۱.
گوشت راسته‌ی گوسفندی را به صورت ورقه‌های نازک برش بزنید. به زاویه‌ی برش هم دقت کنید. سس ووستشایر یا سرکه‌ی بالزامیک را به گوشت اضافه کنید. یک قاشق غذاخوری ادویه فاهیتا که شامل زیره‌ی سبز، پاپریکای دودی، اورگانو، تخم گشنیز، فلفل قرمز و فلفل سیاه است را به گوشت اضافه کنید و در آخر روغن زیتون را اضافه کرده و تمامی مواد را خوب مخلوط کنید. سپس روی ظرف را سلفون بکشید و به مدت دو الی پنج ساعت در یخچال استراحت دهید.

۲.
فلفل دلمه‌ای ها را به صورت خلالی برش بزنید. پیاز را هم خلالی برش بزنید.

۳.
گوشت را از یخچال بیرون آورده و تابه را روی حرارت بالا قرار دهید. زمانی که تابه کاملا داغ شد، گوشت را درون تابه بریزید. دقت کنید که حرارت بالا باشد تا گوشت آب نندازد و آب میان بافتی آن خارج نشود. پنج تا هفت دقیقه زمان دهید تا گوشت راسته کامل بپزد. گوشت را زیاد نپزید چون سفت و خشک می‌شود.

گوشت را از تابه خارج کرده و در همان تابه سبزیجات خرد شده را اضافه کنید. حرارت را بالا نگه دارید تا سبزیجات سریع سبک شوند. چهار الی پنج دقیقه برای پخت سبزیجات کافی است. سیر له شده و یک قاشق غذاخوری ادویه‌ی فاهیتا را به سبزیجات اضافه کنید. می‌توانید مقداری روغن زیتون هم در این مرحله به سبزیجات اضافه کنید. زمانی که سبزیجات سبک شدند، گوشت‌ها را به تابه برگردانید و مقداری نمک اضافه کنید.

۴.
این غذا را می‌توانید با انواع نان و سس سرو کنید.

Nic

Related post

دیدگاهتان را بنویسید