آنتی بیوتیک طبیعی با انار
انار حاوی خاصیت آنتی اکسیدانی، ضد ویروسی و ضد توموری و همچنین منبع خوبی از ویتامینها، به ویژه ویتامین A، ویتامین C و ویتامین E است.
طرز تهیه آنتی بیوتیک طبیعی با انار :
یک عدد انار را روی شعله پخش کن بگذارید و حرارت را خیلی کم کنید تا به آرامی داخل آن شروع به جوشیدن کند و پخته شود. گاهی انار را بچرخانید تا همه جای آن به طور کامل بپزد.اجازه بدهید ۲۰ دقیقه انار بپزد.سپس بگذارید خنک شود.آن را با باز کنید و همه آن را به غیر از پوست رویی اش بخورید.
این کار را شب ها قبل از خواب انجام بدهید و بعد از آن چیزی نخورید. اگر عفونت شدید دارید این کار را ۳ شب به صورت پی در پی انجام بدهید. اثرات آنتی بیوتیک انار پخته را حتماً می بینید.این آنتی بیوتیک قوی هر گونه عفونت ناشی از سرما خوردگی مانند گلودرد، گوش درد، برونشیت مزمن و عفونت ریه ها را درمان می کند.