مواد معدنی و ویتامین‌های جعفری

 مواد معدنی و ویتامین‌های جعفری

ویتامینهای جعفری

جعفری گیاهی گلدار که بومی منطقه‌ی مدیترانه است. با تحقیقات زیادی که بر روی خواص این گیاه صورت گرفت، مشخص شد که برای فشارخون بالا، بیماری‌های التهابی و آلرژی مفید است.

این گیاه حاوی مواد معدنی زیادی است که در ۳۰ گرم آن مواد غذایی زیر یافت می‌شود:
کالری: ۱۱ واحد
کربوهیدرات: ۲ گرم
پروتئین: ۱ گرم
چربی: کمتر از ۱ گرم
فیبر: ۱ گرم
ویتامین A: 108 درصد از میزان مصرف روزانه را تأمین می‌کند.
ویتامین ث: ۵۳ % از نیاز روزانه را تأمین می‌کند.
ویتامین K: 547 درصد از نیاز روزانه را تأمین می‌کند.
فولات: ۱۱٪ از نیاز روزانه را تأمین می‌کند.
پتاسیم: ۴٪ از نیاز روزانه را تأمین می‌کند.
این گیاه سرشار از ویتامین‌های زیادی است که همگی برای سلامت بدن ضرورت دارند. ویتامین K موجود در جعفری به لخته شدن خون پس از جراحت و استحکام استخوان‌ها کمک می‌کند. یکی دیگر از خواص جعفری تازه تأمین ویتامین‌های A و C است که آنتی‌اکسیدان‌های مهمی برای بدن محسوب می‌شوند. علاوه بر این، به دلیل داشتن کالری بسیار کم، می‌تواند یک ماده‌ی خوراکی مناسب برای لاغری باشد.

جعفری حاوی ویتامین K است. این ویتامین یک ماده‌ی مغذی برای سلامت استخوان‌ها محسوب می‌شود. هر ۳۰ گرم جعفری می‌تواند ۵۴۷ واحد از ویتامین K مورد نیاز بدن را تأمین کنید.

Nic

Related post

دیدگاهتان را بنویسید