مصرف این دانه در خورشت ها ۱۲ سرطان را از بین می برد + کاهش فوری قند خون و ریشه کنی سرطان سینه و رگ های بسته قلب

 مصرف این دانه در خورشت ها ۱۲ سرطان را از بین می برد + کاهش فوری قند خون و ریشه کنی سرطان سینه و رگ های بسته قلب

تخم کتان

دانه کتان به‌خاطر مقدار زیادی ویتامین‌ها و انواع مواد مغذی همچون فیبرها و امگا ۳ و اسیدهای چرب غیر اشباع، به عنوان مکمل در رژیم‌های غذایی استفاده می‌شود و از تاثیرات آن در پایین آوردن کلسترول، کاهش دیابت و جلوگیری از انواع سرطان‌ها و به‌خصوص سرطان سینه، پروستات و روده و همچنین انواع بیماری‌های قلبی و عروقی می‌توان یاد کرد.

 

دانه کتان به ویژه سرشار از تیامین است، ویتامین B که نقش کلیدی در متابولیسم انرژی و همچنین عملکرد سلول ایفا می کند. همچنین منبع بسیار خوبی از مس است که در رشد مغز، سلامت سیستم ایمنی و متابولیسم آهن نقش دارد.

 

۲٫ سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳

 

بذر کتان منبع عالی آلفا لینولنیک اسید است، نوعی اسید چرب امگا ۳ که برای سلامت قلب مهم است و عمدتاً در غذاهای گیاهی یافت می شود. یکی از دو اسید چرب ضروری است که باید از غذاهایی که می خورید به دست آورید زیرا بدن شما آنها را تولید نمی کند.مطالعات حیوانی نشان می دهد که موجود در دانه کتان ممکن است به کاهش التهاب و جلوگیری از رسوب کلسترول در رگ های خونی قلب شما کمک کند.

 

 

مطالعه اخیر بر روی ۸۸۶۶ نفر افزایش مصرف را با کاهش سطح کلسترول و کاهش خطر ابتلا به بیماری ایسکمیک قلبی – که مربوط به تنگی عروق است – و دیابت نوع ۲ مرتبط دانست.مطالعات متعدد همچنین با خطر کمتر سکته مغزی مرتبط دانسته اند. علاوه بر این، یک بررسی بزرگ از ۳۴ مطالعه حتی افزایش مصرف را با کاهش خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی مرتبط کرد.

 

شاید برای شما نیز جالب باشد که بدانید، باید خشک شدن دهان را جدی گرفت برای این منظور به مقاله خشکی دهان و گلو مراجعه نمایید.

 

۳٫ خواص تخم کتان برای محافظت از سرطان

بذر کتان سرشار از لیگنان است که ترکیبات گیاهی هستند که به دلیل خواص قوی در مبارزه با سرطان مورد مطالعه قرار گرفته اند. جالب اینجاست که این دانه ۷۵ تا ۸۰۰ برابر بیشتر از سایر غذاهای گیاهی لیگنان دارد.برخی از مطالعات مصرف بذر کتان را با خطر کمتر ابتلا به سرطان سینه، به ویژه برای زنان یائسه مرتبط می‌دانند.مطالعات حیوانی و لوله آزمایش همچنین نشان می‌دهد که بذر کتان از سرطان روده بزرگ، پوست، خون و ریه محافظت می‌کند.به خاطر داشته باشید که تحقیقات بیشتری در مورد انسان مورد نیاز است.

۴٫ سرشار از فیبر

فقط ۱ قاشق غذاخوری (۷ گرم) دانه کتان آسیاب شده حاوی ۲ گرم فیبر است که به ترتیب حدود ۵ و ۸ درصد از مصرف روزانه توصیه شده برای مردان و زنان است.علاوه بر این، بذر کتان حاوی دو نوع فیبر – محلول و نامحلول – است که توسط باکتری‌های روده تخمیر می‌شوند تا از سلامت روده حمایت کرده و منظم بودن روده را بهبود ببخشند.در حالی که فیبر محلول آب را در روده شما جذب می کند و هضم را کند می کند، که ممکن است به تنظیم سطح قند خون و کاهش کلسترول کمک کند، فیبر نامحلول حجم مدفوع را افزایش می دهد که ممکن است از یبوست جلوگیری کند و حرکات منظم روده را تقویت کند.

 

تمدن های چینی، مصری و رومی از خواص سیر برای سلامتی استفاده می کردند .

 

 

۵٫ خواص تخم کتان برای کاهش کلسترول

دانه کتان همچنین ممکن است به کاهش سطح کلسترول کمک کند.بر اساس یک مطالعه یک ماهه در افراد مبتلا به بیماری عروق محیطی، خوردن ۴ قاشق غذاخوری (۳۰ گرم) دانه کتان آسیاب شده در روز، سطح کلسترول بد را تا ۱۵ درصد کاهش داد.یک مطالعه ۱۲ هفته ای بر روی ۱۱۲ فرد مبتلا به فشار خون بالا یافته های مشابهی داشت و گزارش داد که ۴ قاشق غذاخوری (۳۰ گرم) بذر کتان در روز منجر به کاهش قابل توجه شاخص توده بدنی، کلسترول کل و فشار خون می شود.

 

سرشار از اسیدهای چرب امگا۳

این اثرات ممکن است به دلیل فیبر موجود در دانه کتان باشد که قبل از دفع شدن توسط بدن به نمک های صفراوی متصل می شود. برای دوباره پر کردن این نمک‌های صفراوی، کلسترول از خون شما به کبد کشیده می‌شود و در نتیجه سطوح آن پایین‌تر می‌شود.

 

۶٫ خواص تخم کتان برای کنترل فشار خون بذر کتان به دلیل توانایی خود در کاهش سطح فشار خون مشهور است.بررسی ۱۵ مطالعه نشان داد که مصرف مکمل با محصولات بذر کتان، از جمله پودر بذر کتان، ممکن است به طور قابل توجهی سطوح فشار خون سیستولیک و دیاستولیک را کاهش دهد – به ترتیب اعداد بالا و پایین در یک مطالعه این دانه ممکن است به ویژه برای کسانی که سطح فشار خون بالایی دارند موثر باشد. در واقع، یک مطالعه کوچک ۱۲ هفته ای نشان داد که مصرف ۴ قاشق غذاخوری (۳۰ گرم) بذر کتان در روز باعث کاهش فشار خون در افراد دارای سطوح بالا می شود.

علاوه بر این، طبق یک بررسی بزرگ از ۱۱ مطالعه، مصرف روزانه بذر کتان برای بیش از ۳ ماه ممکن است سطح فشار خون را تا ۲ میلی متر جیوه کاهش دهد.در حالی که ممکن است ناچیز به نظر برسد، برخی تحقیقات نشان می دهد که کاهش ۲ میلی متر جیوه خطر سکته مغزی و بیماری عروق کرونر قلب را به ترتیب ۱۴ و ۶ درصد کاهش می دهد.

 

بسیاری از افراد ادعا می‌کنند مصرف سرکه سیب برای لاغری تاثیر دارد و به همین دلیل به طور روزانه آن را مصرف می‌کنند برای اطلاعات بیشتر به مقاله نوشته شده ما با عنوان سرکه سیب برای لاغری مراجعه نمایید.

 

۷٫ ممکن است سطح قند خون شما را تثبیت کند

دانه کتان ممکن است سطح قند خون را تثبیت کند و کنترل قند خون را تقویت کند.بر اساس بررسی ۲۵ مطالعه، دانه کتان کامل ممکن است قند خون را کاهش دهد و از مقاومت به انسولین جلوگیری کند، وضعیتی که توانایی بدن برای تنظیم موثر سطح قند خون را مختل می کند.این اثر کاهش دهنده قند خون ممکن است به دلیل محتوای فیبر محلول این دانه باشد. تحقیقات نشان می دهد که فیبر محلول جذب قند در خون را کند می کند، که ممکن است سطح قند خون را کاهش دهد.به این ترتیب، بذر کتان ممکن است به خصوص در صورت ابتلا به دیابت نوع ۲ مفید باشد.

 

 

تخم کتان سرشار از آنتی اکسیدان‌ (لیگنان) است

به خاطر داشته باشید که مزایای بذر کتان برای کنترل قند خون بیشتر در مورد بذر کتان کامل به جای روغن بذر کتان اعمال می شود. این به این دلیل است که روغن بذر کتان فاقد فیبر است.

 

 

۸٫ ممکن است به شما در مدیریت وزن کمک کند

چندین مطالعه نشان می دهد که بذر کتان ممکن است به مدیریت وزن کمک کند.یک مطالعه قدیمی نشان داد که نوشیدنی حاوی قرص های فیبر کتان حاوی ۲٫۵ گرم فیبر محلول باعث کاهش احساس گرسنگی و اشتهای کلی می شود.این احتمالاً به این دلیل است که فیبر محلول هضم را کند می کند و احساس سیری را افزایش می دهد، که ممکن است به ویژه برای کاهش وزن سریع مفید باشد.در واقع، یک بررسی بزرگ از ۴۵ مطالعه نشان داد که مصرف مکمل با بذر کتان منجر به کاهش قابل توجه وزن بدن، BMI و چربی شکم می‌شود.

 

۹٫ همه کاره و آسان برای استفاده

استفاده از روغن بذر کتان و بذر کتان آسان است و می توان آن را به انواع دستور العمل ها اضافه کرد. در اینجا چند راه ساده برای افزایش مصرف وجود دارد:

پودر بذر کتان را به آب اضافه کنید یا آن را در اسموتی های خود بپاشید.
روغن بذر کتان را به جای سس سالاد روی سالادهای تازه بپاشید.
دانه کتان آسیاب شده را روی غلات سرد یا گرم بپاشید تا فیبر و طعم بیشتری داشته باشید.
دانه کتان را با ماست مورد علاقه خود مخلوط کنید.
با مخلوط کردن بذر کتان در کلوچه ها، کلوچه ها یا نان ها، به محصولات پخته شده حالتی سالم بدهید.
برای جایگزینی ساده تخم کتان، دانه کتان را با کمی آب ترکیب کنید.
دفعه بعد که گریل را گرم کردید، بذر کتان را در گوشت یا نبات های سبزیجات قرار دهید.۱۰٫ کاهش مشکلات یائسگی
لیگنان‌های موجود در تخم کتان می‌تواند برای بانوان یائسه مفید باشد. با توجه به خواص استروژنی لیگنان می‌توان از آن به‌عنوان گزینه‌ای در درمان جایگزینی هورمونی استفاده کرد.

 

لیگنان می‌تواند در کاهش احتمال ابتلا به پوکی استخوان مؤثر باشد و همچنین به منظم شدن چرخه‌‌ی عادت ماهانه‌ی زنان کمک کند. برای بهره‌مندی از این خواص تخم کتان و کاهش مشکلات یائسگی، می‌توانید روزانه از یک تا دو قاشق غذاخوری پودر کتان به همراه یک قاشق غذاخوری روغن تخم کتان استفاده کنید

 

 

تخم کتان چیست ؟!

در میان دانه‌ها و گیاهانی که از دیرباز شناخته شده‌اند، بذر کتان یا همان دانه کتان از شش هزار سال پیش شناخته شده و از فواید آن به عنوان یکی از عوامل تغذیه‌ای بسیار غنی استفاده شده است. دانه کتان حاوی اسیدهای چرب امگا ۳، مواد ضد التهاب همراه با مواد آنتی‌اکسیدانی به نام لیگنان و مواد دیگر و ویتامین‌ها است. وجود این مواد در تخم کتان می‌تواند به تقویت ارگان‌های داخلی و کاهش وزن کمک کند.

 

تخم کتان دارای دو نوع طلایی و قهوه ای است که از نظر تغذیه خیلی شبیه به هم هستند. توجه داشته باشید که دانه کتان خوراکی با تخم کتان که برای تغذیه پرندگان استفاده می‌شود، اشتباه گرفته نشود. از دانه کتان برای تغذیه صحیح و تقویت بدن و همچنین تخم کتان برای لاغری که موجب جلوگیری از بیماری‌هایی مثل سرطان، دیابت و مشکلات قلبی عروقی نیز می‌شود؛ می‌توان استفاده کرد.

Nic

Related post

دیدگاهتان را بنویسید