چطور با کدوحلوایی پودینگ درست کنیم؟

 چطور با کدوحلوایی پودینگ درست کنیم؟

طرز درست کردن پودینگ کدو حلوایی

شاید تصور کنید از کدو حلوایی فقط برای پخت انواع غذاها و سوپ‌ها استفاده می‌شود، اما بد نیست بدانید بافت نرم و لطیف و رنگ نارنجی این ماده غذایی برای درست‌ کردن دسرهای خوشمزه هم محبوبیت زیادی دارد. پودینگ کدو حلوایی یکی از این دسرهاست.

پودینگ کدو حلوایی یک دسر متفاوت با طعم شیرین برای مهمانی‌های پاییزی محسوب می‌شود.
نام: پودینگ کدو حلوایی

تعداد: ۴ نفر

آماده‌سازی: ۴ ساعت

مواد لازم:

کدو حلوایی پخته: ۴۰۰ گرم

شکر: به میزان لازم

شیر: ۳ لیوان

گلاب: ۳ قاشق غذاخوری

خامه صبحانه: ۲۰۰ گرم

زعفران دم‌کرده: به میزان لازم

پودر ژلاتین: ۳ قاشق غذاخوری

روش تهیه:

۱. کدوها را با کمی آب بپزید و سپس با گلاب مخلوط کنید.

۲. شکر، خامه و شیر را در قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا حل شود.

۳. ژلاتین را با آب بن‌ماری و به همراه زعفران به مخلوط شیر اضافه کنید. اجازه دهید سرد شود و سپس آن را با کدو حلوایی پوره‌شده مخلوط کنید.

۴. قالب را چرب کنید و دسر را داخل آن بریزید. سپس آن را ۴ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا کامل ببندد.

نکته: حواستان باشد که مخلوط شکر، خامه و شیر نباید جوش بیاید.

Nic

Related post

دیدگاهتان را بنویسید