مسقطی انار

 مسقطی انار

مسقطی اناری

مسقطی انار قالبی یکی دیگر از دسرهای خوشمزه مخصوص شب یلداست. این دسر ارزش غذایی بالا و طعم فوق العاده ای دارد.
مواد لازم
مواد اولیه مسقطی انار مقدار لازم
آب انار ۱ و ۱/۲ پیمانه
آب ۱ پیمانه
نشاسته گل ۵ قاشق غذاخوری
شکر ۵ قاشق غذاخوری
کره ۳۰ گرم
گلاب ۴ قاشق غذاخوری
دانه انار ۱/۲ پیمانه
طرز تهیه

نشاسته را با آب مخلوط کنید تا دانه‌های نشاسته از هم باز شوند.
شکر و آب انار به آن اضافه کنید و هم بزنید.
مواد را روی حرارت ملایم قرار داده و هم بزنید تا غلیظ شوند.
کره و گلاب را به دیگر مواد بیفزایید و حدود ده دقیقه مخلوط کنید.
از دانه انار ته قالب مورد نظر ریخته و مواد مسقطی را روی آن بریزید.
قالب را به مدت ۶ ساعت در یخچال بگذارید تا کاملاً بسته شود.

نکات تکمیلی

زمان آماده سازی: ۱۵ دقیقه
زمان پخت: ۳۰ دقیقه
مواد اولیه مناسب برای: ۳ تا ۴ نفر
انرژی ۱۰۰ گرم مسقطی: ۲۴۵ کیلوکالری

Nic

Related post

دیدگاهتان را بنویسید