اتفاقاتی که بعد از مصرف خوراکی های امگا۳ دار برایمان می افتد

 اتفاقاتی که بعد از مصرف خوراکی های امگا۳ دار برایمان می افتد

اتفاقاتی که بعد از مصرف خوراکی های امگا3 دار برایمان می افتد

ماهی های چرب مانند ساردین، قزل آلا، سالمون، تن و ماهی آزاد دارای اسید چرب امگا ۳ هستند که اثرات مفید آنها برای سلامتی قلب، مغز و پوست شناخته شده است.

ماهی تأثیر باور نکردنی بر مغز دارد، به ویژه زمانی که فرد دچار کاهش حافظه خفیف و افسردگی می‌شود. یافته ها نشان می دهد کشورهایی مثل ژاپن و منطقه مدیترانه که ماهی بیشتری مصرف می کنند، میانگین عمر بالاتری در جهان دارند.

اسیدهای چرب امگا ۳، چربی های غیر اشباع هستند که دارای عملکرد ضد التهابی قوی درون بدن بوده و نقش حیاتی در رشد و تکامل بافت های انسان و سلامت قلب دارند.

اسیدچرب امگا ۳ در برخی از منابع غذایی گیاهی مانند گردو، تخم کتان، روغن کلزا، سویا و روغن سویا نیز وجود دارد ولی استفاده از ماهی و روغن ماهی اثر بخشی بیشتری دارد.

برای استفاده از مزایای اسید چرب امگا ۳ توصیه می شود افرادی که ماهی زیادی مصرف نمی کنند، اما به دنبال برخی از مزایای سلامت بخش اسیدهای چرب امگا ۳ هستند، گردو مصرف کنند، چرا که گردو برای سلامت مغز و قلب مفید است.

دانه کتان دیگر منبع برای تامین امگا ۳ موردنیاز بدن است که توصیه می شود قبل از مصرف آن را خرد کرده و روزانه بیش از ۷ گرم مصرف نشود.

از آنجایی که روغن های حاوی امگا ۳ در برابر هوا زود خراب می شود، این روغن ها نباید در تماس زیاد با هوا قرار گیرد.

همچنین اگر قرار است دانه های روغنی خرد شده پیش از مصرف مدتی نگهداری شود، بهتر است آن را به طور کامل با عسل پوشش دهیم تا در تماس با هوا قرار نگرفته و خراب نشود./ف.نوروزی فرد

«الهه عباسی»، کارشناس ارشد تغذیه دانشکده تغذیه و علوم غذایی، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز

Nic

Related post

دیدگاهتان را بنویسید