۷ روش برای استفاده از پوست سیب که نمی‌دانستید

 ۷ روش برای استفاده از پوست سیب که نمی‌دانستید

پوست سیب

سیب میوه‌ی خوشمزه‌ای است که در تمام فصل‌ها به انواع مختلفی از آن دسترسی داریم. طعم شیرین و عطر لطیف این میوه آن را محبوب همه کرده است و در شیرینی‌های مختلف هم از آن استفاده می‌کنند. حتما تجربه‌ی خوردن یک پای سیب دارچینی خوشمزه را همراه با چای داغ، در بعدازظهر زمستانی دارید. این میوه طعم بهشت می‌دهد. اما یک موضوع در این میان وجود دارد که کمتر به آن توجه شده است، پوست سیب! برای تهیه‌ی مربا، کمپوت یا شیرینی پوست میوه‌ی سیب را جدا کرده و از بافت نرم آن استفاده می‌کنیم. اینجاست که پوست خوش عطر و رنگ این میوه همیشه راهی سطل زباله می‌شود.

 

امروز در دیجی‌کالا مگ می‌خواهیم ۷ روش استفاده از پوست سیب را آموزش دهیم که قطعا از شنیدن آن متعجب خواهید شد.
خواص پوست سیب

پوست سیب – خواص

قبل از اینکه به سراغ آشنایی با راه‌های استفاده از پوست سیب برویم بهتر است کمی با خواص مختلف آن آشنا شویم. یک سیب کامل نسبت به یک سیب بدون پوست ۳۳۲٪ ویتامین کا، ۱۴۲٪ ویتامین آ، ۱۱۵٪ ویتامین ث، ۲۰٪ کلسیم و تا ۱۹٪ پتاسیم بیشتری دارد. پس می‌بینید که با جدا کردن پوست میوه‌ی سیب بخش زیادی از ویتامین‌ها و املاح را از آن جدا می‌کنیم.

ترکیبی به نام کوئرستین در پوست انواع سیب وجود دارد که از سلول‌های مغز در برابر آسیب محافظت کرده، از تحلیل حافظه جلوگیری می‌کند.

پوست این میوه در تنظیم قند خون مؤثر است و به اشخاص دیابتی توصیه می‌شود برای کنترل سطح قند خون خود، روزانه یک عدد سیب با پوست بخورند.

پوست میوه‌ی سیب احتمال ابتلا به گلوکوم را کاهش داده و به سلامت چشم کمک می‌کند. همچنین پوست این میوه از ایجاد پوسیدگی و حفره در دندان هم جلوگیری می‌کند.

فلانوئیدی به نام «کوئرستین» در پوست سیب وجود دارد که خاصیت ضد التهابی دارد،‌ همچنین مانند ضداکسیدان‌ها عمل می‌کند. این ماده از ایجاد پلاکت در خون جلوگیری می‌کند و همین موضوع مانع ایجاد لخته‌های خونی در عروق می‌شود. کوئرستین برای عضلات قلب مفید است و احتمال سکته‌ی قلبی را کاهش می‌دهد.

پوست انواع مختلف سیب سرشار از آنتی‌اکسیدان است و از ابتلا به سرطان جلوگیری می‌کند. در یادداشتی که در مجله‌ی تغذیه و سرطان منتشر شده، اشاره شده است: «آنتی‌اکسیدان‌های موجود در پوست سیب از بدن در برابر انواع مختلف سرطان مانند سرطان سینه و پروستات محافظت می‌کند.»
روش‌های استفاده از پوست سیب

پوست سیب – راه‌های استفاده

حالا که با خواص بی‌نهایت پوست میوه‌ی سیب آشنا شدیم، به سراغ راه‌های استفاده از آن می‌رویم تا دیگر این منبع تغذیه‌ای مفید را دور نریزیم.
۱. چیپس دارچینی

پوست سیب – چیپس دارچینی

پوست‌های سیب را به کمی کره‌ی ذوب شده آغشته کنید، سپس روی آن‌ها شکر و دارچین بپاشید و چند دقیقه‌ای در فر قرار دهید تا خشک شوند. از این چیپس می‌توانید به‌عنوان یک میان وعده‌ی ترد و سبک استفاده کنید.
۲. دمنوش آرامش‌بخش

پوست سیب – دمنوش آرامش‌بخش

چند تکه پوست میوه‌ی سیب را همراه با چوب دارچین و عسل در فنجان ریخته و روی آن آب جوش بریزید. این دمنوش آرامش‌بخش، پس از ۱۰ دقیقه آماده‌ی مصرف است. اگر برای تهیه‌ی دمنوش از پوست قرمز استفاده کنید دمنوشی به رنگ صورتی خواهید داشت.
۳. اسموتی

پوست سیب -اسموتی

پوست سیب فیبر فراوانی دارد و می‌توانید آن را به یک اسموتی خوشمزه تبدیل کنید. همچنین برای اضافه کردن طعم شیرین به اسموتی‌های میوه‌ای، می‌توانید از پوست آن استفاده کنید. برای تهیه‌ی اسموتی باید پوست‌های سیب را در فریزر بگذارید و پس از اینکه کامل یخ زد، آن را در مخلوط‌کن بریزید.

ترکیب پوست‌های سیب سبز و کیوی به شما یک اسموتی ملس و خوشمزه می‌دهد. همچنین اگر پوست‌های سیب قرمز را همراه با توت فرنگی یخ زده در مخلوط‌کن بریزید، اسموتی شیرین و قرمز خواهید داشت. برای تهیه‌ی اسموتی زرد و انرژی بخش هم می‌توانید از پوست‌های سیب زرد همراه با موز و انبه استفاده کنید.
۴. تزئین سالاد

پوست سیب – سالاد

پوست‌های سیب را به شکل رشته‌های نازک برش بزنید و برای تزئین روی سالاد بریزید. طعم سیب با سالادهای میوه و سالاد سبزیجات تابستانی بسیار دلنشین است.
۵. سرکه‌ی سیب

پوست سیب – سرکه

پوست و بخش هسته‌های سیب را با شکر مخلوط کنید و در ظرفی بریزید. سپس روی آن‌ها کمی آب بریزید، تا جایی که در آب غوطه‌ور شوند. ظرف را در محیط عادی خانه قرار دهید و در آن نیمه باز بگذارید که سیب‌ها کپک نزنند. بعد از ۴۰ تا ۵۰ روز سرکه‌ی سیب آماده است. آن را صاف کرده و مصرف کنید.
۶. پنکیک و کیک

پوست سیب – پنکیک و کیک

سیب طعمی شیرین و عطری دلنشین دارد. شما می‌توانید پوست آن را خرد کرده و در مایه‌ی پنکیک و کیک‌ بزنید. با این کار علاوه بر تهیه‌ی یک شیرینی خوشمزه، مقداری فیبر اضافه هم به بدن می‌رسانید. اگر همراه با پوست از دارچین هم استفاده کنید طعمی بی‌نظیر خواهید داشت.
۷. تمیز کردن ظرف‌های آلومینیومی

پوست سیب – تمیز کردن ظرف

اسید موجود در پوست میوه‌ی سیب باعث از بین رفتن لکه‌ها می‌شود. پوست‌ها را در آب جوش ریخته و اجازه دهید ۳۰ دقیقه بجوشد. سپس آن را صاف کرده و آب را در ظرف‌های آلومینیومی بریزید و آن‌ها را تمیز کنید.
سخن آخر

سیب میوه‌ای است سرشار از آنتی‌اکسیدان، ویتامین و مواد معدنی که برای سلامتی بسیار مفید است. بیشترین میزان خاصیت این میوه در پوست آن قرار دارد و با دور ریختن آن خود را از منبع عظیمی از ترکیبات مفید محروم می‌کنیم. با استفاده از پوست میوه‌ی سیب در خوراکی‌های مختلف علاوه بر ایجاد عطر و طعم خوش، بدن خود را تقویت کرده و از آن در برابر انواع سرطان محافظت خواهیم کرد.

Nic

Related post

دیدگاهتان را بنویسید