پنیر در طب سنتی

 پنیر در طب سنتی

پنیر در طب سنتی

پنیر یکی از محصولات لبنی پر مصرف بوده که دارای خواص بیشماری میباشد. پنیر انواع متعددی دارد که با توجه به نوع آن، طبع و مزاج متفاوتی دارند.

در علم مزاج شناسی، تمامی مواد غذایی با توجه به اینکه گرم، سرد، تر یا خشک هستند، طبقه‌بندی می‌شوند و متقابلاً با توجه به مزاج های مختلف تاثیرات متفاوتی بر شرایط فیزیکی و خلق و خوی افراد میگذارد.

مزاج و مصلح پنیر تازه

پنیر تازه داری مزاج سرد و تر میباشد در مقابل مصلح پنیر تازه مغز گردو، آویشن، نعناع خشک، سبزی های معطرمانند ریحان میباشد.

مزاج و مصلح پنیر کهنه

پنیر کهنه داری مزاج گرم و خشک میباشد در مقابل مصلح پنیر کهنه مغز گردو، آویشن، نعناع خشک، سبزی های معطرمانند ریحان میباشد.

خاطر نشان میسازد منظور از پنیر کهنه، پنیر تبریز ، پنیر لیقوان و از این قسم میباشد.

مزاج و مصلح پنیر پاستوریزه

پنیر پاستوریزه داری مزاج گرم و خشک میباشد در مقابل مصلح پنیر پاستوریزه مغز گردو، آویشن، نعناع خشک، سبزی های معطرمانند ریحان میباشد

Nic

Related post

دیدگاهتان را بنویسید