پنیر در طب سنتی
پنیر یکی از محصولات لبنی پر مصرف بوده که دارای خواص بیشماری میباشد. پنیر انواع متعددی دارد که با توجه به نوع آن، طبع و مزاج متفاوتی دارند.
در علم مزاج شناسی، تمامی مواد غذایی با توجه به اینکه گرم، سرد، تر یا خشک هستند، طبقهبندی میشوند و متقابلاً با توجه به مزاج های مختلف تاثیرات متفاوتی بر شرایط فیزیکی و خلق و خوی افراد میگذارد.
مزاج و مصلح پنیر تازه
پنیر تازه داری مزاج سرد و تر میباشد در مقابل مصلح پنیر تازه مغز گردو، آویشن، نعناع خشک، سبزی های معطرمانند ریحان میباشد.
مزاج و مصلح پنیر کهنه
پنیر کهنه داری مزاج گرم و خشک میباشد در مقابل مصلح پنیر کهنه مغز گردو، آویشن، نعناع خشک، سبزی های معطرمانند ریحان میباشد.
خاطر نشان میسازد منظور از پنیر کهنه، پنیر تبریز ، پنیر لیقوان و از این قسم میباشد.
مزاج و مصلح پنیر پاستوریزه
پنیر پاستوریزه داری مزاج گرم و خشک میباشد در مقابل مصلح پنیر پاستوریزه مغز گردو، آویشن، نعناع خشک، سبزی های معطرمانند ریحان میباشد