مراقبت های تغذیه ای دوران بارداری از دیدگاه طب ایرانی و مکمل

 مراقبت های تغذیه ای دوران بارداری از دیدگاه طب ایرانی و مکمل

مراقبت های تغذیه ای دوران بارداری از دیدگاه طب ایرانی و مکمل

عضو هیئت علمی دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: ﭘﺪر و مادر قبل ازاقدام به فرزندآوری، باید از خوردن، ﮔﺸﻨﯿﺰ، ﮐﺮﻓﺲ، زرﺷﮏ، ﻣﺎﺳﺖ ﺗﺮش، ﺳﺮﮐﻪ، ﺳﯿﺐ ﺗﺮش و زرﺷﮏ پرهیز کنند.
دکتر مهدی یوسفی با بیان اینکه غذای مادر در اوایل بارداری باید کاهش یابد و نیز توصیه می شود،مادر از خوردن تخمه نیز پرهیز کند اظهار کرد: مادران باردار، خوردن غذاهای ﻟﻄﯿﻒ و ﺳﻬﻞ اﻟﻬﻀﻢ و ﺳﺮﯾﻊ اﻟﻬﻀﻢ ﻣﺎﻧﻨﺪ ﮔﻮﺷﺖ ﺑﺮه و ﻣﺮغ و ﺳﻮپ را در برنامه غذایی خود قرار دهند.

وی با تاکید بر اینکه اﺧﺘﻼط در ﻏﺬا ﻣﻨﺎﺳﺐ ﻧﯿﺴﺖ و ﻧﺒﺎﯾﺪ در ﯾﮏ وﻋﺪه ﭼﻨﺪ ﻧﻮع ﻏﺬا ﺑﺎ ﻫﻢ ﻣﺼﺮف ﺷﻮد. ﮔﺮﺳﻨﮕﯽ ﯾﺎ ﭘﺮﺧﻮری زﯾﺎد ﻧﯿﺰ در دوران ﺑﺎرداری ﻣﻨﺎﺳﺐ ﻧﯿست تصریح کرد: استفاده از به شیرین و مویز در این دوران توصیه می شود و مادران باید بدانند که در این دوران،مصرف مرغ را کاهش دهند،چراکه مصرف زیاد این ماده غذایی،انتقال دهنده استرس و اضطراب در جنین می شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، استفاده از زرده ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ ﻋﺴﻠﯽ، ﻣﺎﺳﺖ ﺷﯿﺮﯾﻦ، ﺳﯿﺐ زﻣﯿﻨﯽ، ﺷﯿﺮﺑﺮﻧﺞ ، آش ﻣﺎش و ﺧﻮرﺷﺖ ﮐﺪو را نیز در این دوران توصیه نمود.

وی گفت: بانوان باردار در این دوران از خوردن ادوﯾﻪ( ﻏﯿﺮ از ﻧﻤﮏ و زردﭼﻮﺑﻪ )و همچنین ﺟﻌﻔﺮی و ﻧﻌﻨﺎع و ﺳﺒﺰی ﻗﺮﻣﻪ و ﺳﺒﺰی ﮐﻮﮐﻮ و ﮐﺮﻓﺲ ﺑﺨﺼﻮص در ﺳﻪ ﻣﺎﻫﻪ اول پرهیز کنند. مواد غذایی نفاخ و همچنین غذاهای تیز ، تند و تلخ از موارد دیگر این پرهیز می باشد.

Nic

Related post

دیدگاهتان را بنویسید